5 Couleurs, inspiratie couture

Rosu, gri, roz, negru si albastru… Preferate de creatorii de moda in toamna 2014, cele cinci culori reprezinta sursa de inspiratie pentru noile palete 5 Couleurs semnate Dior.

In 1976, Dior a creat paleta 4 Ombres, ale carei nuante se aplicau pe pleoape in ordinea in care erau prezentate. 10 ani mai tarziu, a fost adaugata o nuanta centrala, cel de-al cincelea element menit sa confere luminozitate. Nuantele si texturile au fuzionat intr-o spirala caleidoscopica, prezentata intr-o paleta patrata, inspirata de designul gentilor de dama. De atunci, 5 Couleurs s-a transformat intr-o declaratie de moda, adunand in interiorul ei atat culorile must have ale fiecarui sezon, cat si nuante clasice, atemporale.

Asa cum pe catwalk, tinutele Dior imbina efectele texturate de catifea, piele, tafta sau matase, paleta 5 Couleurs sublineaza privirea in culori si texturi cu straluciri neasteptate. Armoniile propuse in aceasta toamna propulseaza machiajul intr-o noua dimensiune. Pentru a sarbatori aceasta metamorfoza, s-a creat o cutie mai subtire, de un albastru nocturn, cu un set de aplicatoare profesionale.

 

Fiecare paleta a fost gandita pentru conceperea a doua lookuri diferite. Pentru un machiaj natural, poti folosi fardul central, combinat cu cele doua aflate in partea de sus. Un look sofisticat, de seara, poate fi obtinut alaturand nuantei centrale fardurile din partea de jos a paletei. Colectia de farduri este completata de rujuri si lacuri de unghii menite sa desavarseasca fiecare look.

Comments are closed.