Accentele din blană – detaliile must wear ale sezonului

Blana și detaliile din blană sunt deja o definiție a sezonului rece. Un accent din blana bine ales și mai ales bine plasat îți poate scoate din anonimat ținuta ta de zi cu zi.

pro49715_1

Alege un guler din blană într-o culoare puternică și îmbogațește astfel deja prețioasa catifea sau o jachetă din blană la baza gâtului.

pro40307_1

Anca poartă guler din blană Montiago

pro49701_1

Casiana poartă guler din blană Montiago

Pentru un outfit ieșit din tipare, pantofii și botinele cu accente din blană sunt o alegere inspirată. Un look granny style cu fustă plisată și pulover devine ultra modern prin gulerul din blană, căciulă cu moț din blană și balerinii cu pampon din blană. Asemeni, o ținută corectă cu jeanși ripped și bluză din mătase capătă accente edgy prin vesta din blană în degrade, botinele cu pampoane din blană și căciula cu moț din blană.

pro40394_1

Casiana poartă căciulă Guess, balerini IL Passo

pro40398_1

Casiana poartă căciulă Brise, pantofi IL Passo, vestă din blană Montiago

Nu trebuie să folosești toate aceste accente deodată și alege-l doar pe cel care te face să te simți comfortabil. O parka cu guler accent din blană, o vestă masculină cu gulerul din blană ton sur ton, un fes cu moțul din blană, un breloc pentru geantă sau botinele cu pampoane vor da acea notă de extravaganță pe care ți-o dorești.

pro49747_1

Casiana poartă vestă cu guler din blană, căciulă cu moț din blană și breloc din blană, toate Guess

pro49857_1

Casiana poartă parka cu guler din blană Clockhouse, geantă cu breloc din blană Guess

pro49563_1

Casiana poartă căciulă cu moț din blană Guess

pro49563_2

Anca poartă pantofi cu blană IL Passo

Pentru mai multe idei de styling și smart shopping răsfoiește cel mai nou număr al Palas Mall Selections. Îl găsești aici:

 

 

 

Comments are closed.