Aromele inceputului de an

Noul val de parfumuri de imbraca in savoarea lor inca de la inceputul lui 2016.

Jimmy Choo lanseaza o noua aroma, cu un nume sugestiv: Illicit Eau de Parfum. Descris cu un parfum floriental modern, esenta creata de parfumierul Anne Flipo pentru Jimmy Choo aduce un mix olfactiv revigorant si senzual cu note de ghimbir, portocala amara, trandafir, iasomie, ambra sau lemn de santal. Incearca Illicit exclusiv in magazinul Sephora.

Nina Ricci iti aduce o editie exclusivista ce include 74 de parfumuri limitate: L’Air du Temps L’Ecrin  des Colombes. Conceptul aduce un tribut parfumului iconic Nina Ricci L’Air du Temps si reprezinta esenta si maiestria frantuzseasca ce reuneste doi actori: Maison Lalique si Atelier Lognon. Varianta clasica a parfumului L’Air du Temps este disponibil si in magazinele de profil din Palas Mall.

Thierry Mugler propune un set extrem de tentant: o apa de toaleta Alien Eau Extraordinaire si o lumanare de casa, mini. Acestea vin intr-o cutie pretioasa care se poate transforma intr-un cadou inspirat pentru tine sau pentru o femeie draga tie care iubeste mirosul unic al parfumului Alien, un parfum perfect pentru sezonul rece.

 

Comments are closed.