BOYS: 5 tendinte de primavara must-have

Colectia Bershka SS15 Boy este una plina de surprize si cu o personalitate puternica cu piese inspirate din muzica, social media, mediul urban si noile tehnologii. Am selectat pentru tine cele mai cool tendinte must-have ale primaverii.

Primavara imprimeurile o iau razna. Odata cu primavara culorile explodeaza in imprimeuri si texturi. Incearca hanorace cu cifre sau litere texturate, motive geometrice – aztece sau tribale pe care le poti asorta unei perechi de jeans sau tricouri cu imprimeuri vegetale, flori si frunze versus linii geometrice.

Avantgarde: arhitectura si tech-style 
Pentru  cei mai conservatori stilistic sau pasionati de technologie, futurism si designeri indie, tendinta Avantgarde le vine manusa. Piesele in alb si negru inspirate de cultura japoneza cu volume si supradimnesionari asociate materialelor inovatoare sunt deja un must have pentru iesirile in oras cu prietenii.

Tricouri cu mesaje si fonturi speciale.
Look-ul tau vorbeste pentru tine si despre tine, foloseste-te deci de haine pentru a comunica si a-ti exprima opiniile. Fonturile geometrice pot fi  extrem de organizate sau personale, provocatoare, sexy, ceea ce conteaza este mesajul pe care vrei sa il trasnmiti.

Ia-ti o bomber jacket si restul se rezolva… Iesi din jacheta de baseball care a fost must have-ul iernii in jacheta bomber, consacrata de pilotii din primul razboi mondial, acum reinventata prin imprimeuri geometrice, texturi embosate sau fonturi speciale.

Denim, desigur, dar retexturat.
Jeansi gravati cu laserul, prespalati, rupti, rosi sau toate odata? In aceasta primavara iti va fi greu sa alegi doar o pereche caci toate vor deborda de personalitate. Mai mult, griul este nou negru, dar stiai asta deja, nu?!

Comments are closed.