Cerceii lui Cate Blanchett

cate2final-1140x276-1140x276

Înger sau demon, indiferent de personajul pe care l-a întruchipat, Cate Blanchett a fost mereu ambasadoarea pietrelor prețioase. Pe covorul roșu, Cate a strălucit întotdeauna în lumina pietrelor prețioase încrustate în cerceii aleși pentru eveniment. Inspiră-te din look-urile fabuloase ale actriței.

Cate Blanchett a câștigat numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei la Globul de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și unul în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 actrița a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Actrița originară din Australia, impresionează de fiecare dată prin stilul său sofisticat și eleganța atent studiată, iar bijuteriile ocupă un rol foarte important în alcătuirea ținutelor sale.

Descoperă colecțiile de bijuterii cu pietre prețioase Teilor in magazinul brandului din Palas Mall.

În 2014, în cadrul evenimentului de decernare a Premiilor Oscar, Cate a purtat cea mai scumpă ținută afișată vreodată pe covorul roșu din toată istoria evenimentului. Outfitul lui Cate, care a primit Oscarul pentru rolul din “Blue Jasmine”, a costat 18 milioane de dolari.

Superba ei rochie nude a fost cu totul deosebită, a fost lucrată manual și costa nu mai puțin de 100.000 de dolari, însă prețul stratosferic intregii tinute a fost dat de costul bijuteriilor, care au fost alese special pentru Gală.

cate2

Cerceii ei uriași sunt din aur alb și sunt încrustați cu 62 de pietre opal. Cate a purtat o brățară cu diamante maro și un inel cu diamant în formă de perlă. Nu se știe exact cât costă fiecare piesă în parte, însă costul bijuteriilor ajunge la 18,085 milioane de dolari.

Comments are closed.