Designer Brands – brandurile exclusiviste pe care le găsești la IL PASSO

Sezonul de toamnă/iarnă 2016 începe cu o experiență de shopping inedită. Designer brands este noua opțiune de shopping pe care ți-o oferă în exclusivitate IL PASSO, în magazinele din centrele comerciale Băneasa Shopping City și AFI Palace Cotroceni, dar și pe shop-ul online.

Așadar, pentru a-ți completa garderoba de sezon cu piesele must have ale momentului, IL PASSO îți aduce mai aproape branduri de lux renumite: Roberto Cavalli, Kenzo, Karl Lagerfeld, John Galliano, Bikkembergs, Tosca Blu și Berwick 1707.

Ce vei găsi în magazinele IL PASSO? Piese din colecțiile actuale ale brandurilor amintite, adecvate oricărui stil vestimentar, de zi sau de seară. In acord cu tendințele momentului, piesele de zi au o alură sport-urbană, iar cele de seară impresionează prin designul deosebit și accesorizarea specială adecvată unor ținute surprinzătoare.

Așadar, piesele Roberto Cavalii se situează atât în zona de zi, cât și de seară. Stilul caracteristic brandului, elegant, pigmentat cu detalii somptuoase, metalice, se regăsește în fiecare produs disponibil în colecția Designer Brands.

7

Stilul eclectic, specific casei Kenzo este ușor de identificat în pantofii pe care îi poți achiziționa din magazinele IL PASSO.

5-1024x768

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai apreciați designer contemporani, propune sub brandul care îi poartă numele o colecție impresionantă de genți, cu un design extrem de actual, ideale pentru cele mai reușite ținute.

Tosca Blu, un brand cu care sigur ești deja familiarizat/ă este prezent din acest sezon și cu modele de pantofi, alături de gentile uber stylish pe care le cunoști. Tot din zona sport urbană fac parte și piesele colecțiilor

dsc_03131-624x1024

John Galliano și Bikkembergs, produse ce te vor cuceri prin designul deosebit și alăturarea de accesorii și texturi ce rezultă în item-uri perfecte pentru apariții cool.

4-1024x847

Pentru domnii care mizează pe un stil vestimentar clasic, cu o eleganță specific englezească, brandul Berwick le va dezvălui modele de pantofi demne de un adevărat gentleman.

6-1024x578

Trebuie doar să le accesezi shop-ul online www.ilpasso.ro! În plus, în magazinul IL PASSO din Palas Mall găsești cele mai cool încălțări de sezon.

Comments are closed.