Ghid de shopping la reduceri – recomandări pentru cumpărături chic și smart!

Reducerile de iarnă sunt în plină desfășurare și reprezintă momentul ideal să pornești la o sesiune de shopping care să îți upgradeze instantaneu garderoba.

Pentru ca experiența de shopping la reduceri să fie una cât mai reușită, iar tu să profiți din plin de ofertele pe care ți le-am pregătit, îți recomandăm câteva direcții pe care ar trebui să urmezi și desigur, o selecție de modele de pantofi și genți, pentru o garderobă actuală și stilată, indiferent de sezon.

ilp-1-1024x576

Înainte de a-ți vorbi despre ce ar trebui să cumperi la reduceri, îți propunem să recapitulăm regulile principale de smart shopping la reduceri:

  • Analizează-ți garderoba existentă și fă o listă cu piesele esențiale care îți lipsesc
  • Fă-ți un wishlist cu piesele de care nu ai neapărată nevoie, dar pe care le dorești cu orice preț
  • Estimează un buget orientativ, după care să te ghidezi când pleci la cumpărături
  • Cumpără piese care promit să fie actuale și în perioada următoare. Vei realiza astfel o investiție de durată în propria garderobă și vei putea purta piesele achiziționate mult timp de acum înainte.

ilp3-1024x576

Dacă ți-ai făcut deja temele, iată ce poți achiziționa din magazinele IL PASSO în perioada reducerilor de iarnă. Gama de produse la prețuri promoționale include toate variantele de modele de pantofi și genți, deci cu siguranță vei găsi piesele dorite.

Pentru că sezonul de iarnă este încă în toi, poți începe sesiunea de shopping cu o pereche de cizme elegante sau cu niște botine de zi, versatile, care își vor păstra actualitatea și după sezonul în curs.

ilp41-1024x576

Dacă vrei să anticipezi deja sezonul următor, atunci îți recomandăm să te orientezi către modele primăvăratice, cum ar fi o pereche de balerini stylish sau o pereche de pantofi de inspirație masculină – un motiv foarte prezent și în sezonul următor. Nuanțele de grena și verde au dominat sfârșitul de an și sunt la fel de recomandate și în perioada ce vine. Asortează-le pantofilor de zi și o geantă pe măsură, într-un mix cromatic de efect, ce îți va permite să o porți la nenumărate ținute.

O idee foarte bună de shopping sunt și pantofii de seară, un item ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Pantofii stiletto clasici, cu detalii tip bijuterie aplicate sau dintr-o textură lăcuită metalizată sunt câteva dintre propunerile noastre pentru o rundă de shopping reușită. Aceste modele, atemporale, te vor însoți cu stil la evenimentele deosebite la care vei participa.

ilp2

Si domnii beneficiază de shopping la reduceri, astfel că și colecția masculină IL PASSO îi așteaptă cu surprize. Pantofii sport casual sunt o idee bună pentru sezonul următor. O pereche de ghete din piele, stil sneakers sunt o investiție foarte bună și extrem de utilă.

Dacă ținutele tale de zi sunt mai degrabă formale, ți-am pregătit și o selecție de pantofi eleganți, potriviți unui dress code business.

ilp5-1024x576

Te așteptăm în magazinul IL PASSO din Palas Mall pentru a beneficia de reduceri!

 

Comments are closed.