Gwen Stefani – sursa de inspiratie pentru o noua colectie OPI

Gwen Stefani – compozitor, cantareata, designer si mama – dar mai ales un model demn de urmat de femei din toata lumea – este sursa de inspiratie a celei mai noi colectii de lacuri de unghii OPI.

Colectia, in editie limitata, se numeste, bineinteles Gwen Stefani by OPI si va include 7 nuante de lacuri de unghii.  Fiecare sticluta de oja poarta numele pieselor artistei care de-a lungul anilor s-au bucurat de un succes masiv: Hey Baby, Love.Angel.Music.Baby, 4 In The Morning, Push and Shove, In True Gwen Stefani Fashion, I Sing In Color si Over and Over A-Gwen.

Colectia Gwen Stefani for OPI cuprinde nuante de lacuri de unghii intense, cu texturi inedite: de la rosu traditional la nuante dramatice de roz, un nou finish ce imbraca unghiile in negru semi-mat si un auriu subtil texturizat, un crom incantator, un glitter teatral si stralucitor. Lacul de unghii rosu, purtat deseori de artista, se vinde impreuna cu diverse aplicatii pentru unghii – cristale si tinte Swarovski, care se pot aplica pe unghii cu ajutorul unui lipici special, care de asemenea, vine la pachet cu oja Over and Over A-Gwen.

“Gwen Stefani este cea mai potrivita persoana pentru aceasta colaborare, avand in vedere experienta ei ca artista, compozitoare si designer. Gwen foloseste deseori produsele cosmetice pentru a-si completa tinutele si pentru a-si pune in evidenta stilul, fiind deja celebra pentru buzele sale rosii, un machiaj puternic al ochilor si o manichiura mereu impecabila”, a declarat vice-presedintele si directorul artistic OPI, Suzi Weiss-Fischmann. Tot aceasta spune ca intreaga colectie a fost inspirata de expozitia  de anul acesta din cadrul Muzeului Metropolitan – PUNK: Chaos and Couture, noile nuante de lacuri de unghii fiind percepute drept “dramatice, diferite si foarte glam, cu elemente de haute-couture si street fashion”.

Comments are closed.