IL PASSO intampina Primavara cu stil si senzualitate

Campania fotografiata de Tibi Clenci, avandu-l ca art director pe Alin Galatescu si stilizata de Amir Dobos ii are ca protagonisti pe Ana Stefanescu si Silviu Tolu, surprinsi ca un cuplu modern, fashionable si extrem de indragostit.

In ceea ce priveste colectia pentru barbati, IL PASSO ofera in acest sezon o solutie pragmatica si foarte stylish: pantofii din colectia SS14 pot fi purtati in orice moment al zilei si sunt pretabili oricarei situatii. Modelele propuse de brandul romanesc se asorteaza  perfect fie la un costum purtat la o intalnire de afaceri, fie la o pereche de jeans pentru o zi alaturi de prieteni.

Colectia Primavara/Vara include o varietate de modele de calitate, elegante si moderne, usor de combinat cu tinute clasice sau casual-sport. Design contemporan, atentie deosebita pentru detaliu si executie.  Pentru barbatii care doresc sa adopte  un look sofisticat sau unul sporty fashion, noua colectie IL PASSO este perfecta.

Temele cromatice si stilistice propuse pentru acest sezon sunt: Pure White, Dramatic Black, Grey Shades, Natural Feeling, Passion Red, Cobalt Blue, Pale Petrol Blue, Forest Green, Clockwork Orange, Bordeaux Wine, Croco, Flower Power, Salt and Pepper, Handmade Effect, Metal Applications.  

Linia de  produse ofera o gama larga de modele, ușor de combinat cu tinute in tendinte –  pantofi tip derby, pantofi cu impletituri, pantofi tip brogue, pantofi cu inchideri – catarame simple si tip „monk strap eleganti”, mocasini, ghete scurte, sneakers, boat-shoes, driving shoes, espadrile, sandale si papuci.

Creative Director: Alin Galatescu
Fashion Photographer :  Tibi Clenci
Stylist:  Amir Doboș

Comments are closed.