Jared Leto si coafura lui perfecta pe coperta FLAUNT

Jared Leto este sexy si sofisticat si unul dintre cei mai in voga barbati ai momentului. Daca nu iti place ca actor, da-i o sansa ca muzician, band-ul sau rock: 30 Seconds to Mars urmand sa sustina un concert la Bucuresti in vara acestui an.
Actorul de 42 de ani, castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar (cu personajul din Dallas Buyers Club) este invidiat de femei din toata lumea pentru… parul sau impecabil. Asa ca nu este deloc o supriza ca Leto (cu coafura lui perfecta cu tot) sa fie model intr-un editorial de moda, ba mai mult pe coperta celebrei reviste FLAUNT. Si nu, nu spera ca vei reusi sa reproduci acest look acasa, e mai bine sa ceri ajutorul specialistilor.

Fotografiat de Eric Ray Davidson, Leto poarta in editorial tinute semnate Saint Laurent, Prada, Balenciaga si Marc Jacobs, dar cine mai apuca sa se uite la haine?! Hairstilistul lui Jared, Chase Kusero a folosit spray cu sare si un amestec de uleiuri dupa o reteta proprie pentru a obtine stralucirea si perfectiunea buclelor din editorial.

 

Comments are closed.