Kendall, Gigi & Jourdan. Balmain x H&M.

Kendall Jenner, Gigi Hadid si Jourdan Dunn sunt starurile campaniei Balmain x H&M, realizata de fotograful Mario Sorrenti intr-o statie de metrou. Atmosfera imaginilor este definita printr-un mix de elemente futuriste si urbane, menite sa redea diversitatea, energia si atitudinea noii colectii vestimentare. Alaturi de cele trei prezente feminine, mai fac parte din campanie modelele Hao Yun Xiang si Dudley O’Shaughnessy.

“Cand iubesti lumea Balmain, simti acelasi lucru si pentru modelele care fac parte din ea. Kendall, Gigi si Jourdan sunt prietenele mele si consider ca ele sunt alegerea perfecta pentru a reprezenta campania Balmain x H&M”, spune Olivier Rousteing, directorul de creatie al casei de moda Balmain. De altfel, Kendall si Jourdan sunt cele care au oferit un preview al noii colectii inca din luna mai. Alaturi de Rousteing, ele au pasit atunci pe covorul rosu de la Billboard Music Awards, purtand tinute Balmain x H&M.

Balmain este cea mai recenta casa de moda care colaboreaza cu H&M pentru colectiile anuale realizate impreuna cu designeri celebri. Balmain x H&M include piese vestimentare pentru femei si pentru barbati, precum si o linie de accesorii. Acestea vor fi disponibile in magazinele selectate din intreaga lume si online, incepand cu 05 noiembrie. Get ready for the #HMBalmaination!

Comments are closed.