Look-uri vintage inspired in noua colectie New Look

Colecţia New Look pentru sezonul primăvară-vară 2014 propune patru tendinţe diferite, reunite într-o colecţie ultra-feminină, retro şi plină de culoare, care vor pune în valoare, în cele mai creative moduri, feminitatea: Neon Bloom, California Dreaming, Seattle Grunge, Tomorrows yesterday.

SEATTLE GRUNGE combină denimul prespălat cu imprimeuri florale de inspiraţie tropicală. Îmbinând elementele dure, urbane, cu cele glam, această colecție abundă în piese „statement” ale sezonului. Jachetele şi jeanşii „acid wash”, cu inserţii de roz neon, alături de broderiile retro, adaugă un suflu feminin.

În direcţia TOMORROWS YESTERDAY, monocromul este punctul de plecare; buline, dungi, carouri cu accente de baby pink. Bluzele se potrivesc cu jeanşii croiţi clasic, ţinuta fiind completată de sandalele retro cu barete late. Stilul este întregit de contradicţiile din mixul de elemente sportive şi aspectul glam al şifonului sau al dantelelor delicate, care scot în evidenţă imprimeuri grafice îndrăzneţe.

Cele patru tendinţe sunt completate de colecţia de accesorii şi încălţăminte, lenjeria ultra feminină din dantelă şi cu imprimeuri florale şi costume de baie de inspiraţie retro.

 

Inserţiile de neon, imprimeurile grafice şi formele structurate revitalizează încălţămintea şi accesoriile din acest sezon. În contrast, detaliile delicate adaugă o nuanţă de feminitate prin bijuteriile de tip „statement”. Stilul tribal este readus în atenţie prin inserţiile etnice, imprimeurile aztece şi prin paleta bogată de culori cu nuanţe de roşu purpuriu, portocaliu ars sau gri metalic.

Comments are closed.