Magia sărbătorilor în noua campanie H&M

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și vin nu doar cu goana după cadouri, miros de ciocolate calde şi pulovere cozy, dar și cu cele mai drăgălașe campanii publicitare.

holiday-campaign-1

Una din cele mai cool campanii de sărbători ale acestui an vine de la H&M. Cu un decor feeric și plin de căldură, „Să fim împreună” („Come together”), este o creație a regizorului Wes Anderson și îl are în distribuție pe nimeni altul decât Adrien Brody, care joacă rolul principal, cel al unui conductor de tren.

Unknown

Unknown

„Colecția specială pentru sărbători a H&M, care conține piese relaxate, elegante și ușor purtabile, este integrată perfect în această călătorie cu trenul zăpezii, iar Wes Anderson reușește să transpună perfect emoția trăită de personaje care nu se cunosc, însă ajung să își petreacă împreună ajunul Crăciunului și reușesc să își construiască magia specifică momentului. În același timp, colecția vorbește despre îmbinarea ținutelor informale, cu cele de ocazie, înfățisând perfect starea de a te îmbrăca special pentru sărbători, dar confortabil în același timp”, este de părere Pernilla Wohlfahrt, Head of Design și Creative Director la H&M.

hm-shiny-sequin-styles04 hm-shiny-sequin-styles03 hm-shiny-sequin-styles02

Descoperă colecția în magazinul brandului din Palas Mall.

Comments are closed.