Moschino & Magnum împreună în cea mai cool campanie a sezonului

Înghețata Magnum a făcut echipă cu unul din cele mai cool branduri ale momentului: Moschino și unul din cele mai controversate modele: Cara Delevigne într-o campanie ce ne demonstrează de ce înghețata și moda sunt plăcerile vinovate pe care le adorăm. Vide-ul ce însoțește campania este cât se poate de fun și playfull iar look-urile abordate de Cara și Jeremy Scott – designerul casei Moschino – sunt , poate, unele din cele mai cool ale momentului.

Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-01 Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-02 Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-03 Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-04 Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-05 Moschino-x-Magnum-2017-ad-campaign-the-impression-06

De câteva sezoane încoace, colecțiile lui Jeremy Scott pentru Moschino se află pe lista de must have a oricărei vedete și fashioniste, stilul său plin de umor, rafinat dar umor aduce în prim plan o nouă viziune asupra modei.

Înghețata Magnum – suntem siguri – nu are nevoie de nici o prezentare. Învelișul crocant de ciocolată albă, cu lapte sau neagră și aromele speciale ale înghețatei – fără doar și poate că te-au cucerit deja.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qk1OsND4cRc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Comments are closed.