Nicolas Ghesquière, noul designer Louis Vuitton

Dupa primele zvonuri, lansate inca din luna iunie, timp in care presa internationala a vorbit despre posibila numire a lui Nicolas Ghesquiere in functia de director artistic al Louis Vuitton, dupa plecarea lui Marc Jacobs, brandul francez a confirmat stirea. Conducerea casei Louis Vuitton este incantata sa anunte numirea lui Nicolas Ghesquiere, unul dintre cele mai talentati oameni din moda in acest moment.

Parasind din senin colectivul casei Balenciaga, acum doua sezoane, in jurul lui Nicholas plutea misterul viitorului sau contractant: Louis Vuitton a reprezentat dintotdeauna etalonul in industria luxului si a inovatiei. Sunt onorat de misiunea care mi se incredinteaza si mandru sa fac parte din istoria acesti mari case de moda. Avem aceleasi valori si impartasim aceeasi viziune, abia astept sa fac parte din echipa. Impreuna vom construi viitorul acestui important brand, a declarat Nicolas Ghesquiere.

Prima colectie pentru femei creata de Nicolas Ghesquiere pentru Louis Vuitton va fi prezentata in martie 2014, la Paris.

Comments are closed.