O noua colectie de designer pentru H&M

KENZO semneaza colectia de toamna – iarna a H&M

Celebra casă de modă Kenzo a anuntat miercuri ca va semna noua colecție toamnă-iarnă pentru firma suedeză de îmbrăcăminte H&M.

“H&M anunță că toamna aceasta seria colaborărilor sale cu designeri de top la nivel mondial se extinde cu KENZO. Filosofia ludică si vibrantă a casei pariziene surprinde energia culturii globale, pentru a aduce la viață un spirit unic şi tineresc”, potrivit unui anunt al companiei.

Directorii de creație Carol Lim și Humberto Leon își vor aduce amprenta la H&M într- o colecție pentru femei şi bărbaţi, însoţită de o linie de accesorii. Colecția KENZO X H&M va fi disponibilă începând din 3 noiembrie 2016 în peste 250 de magazine H&M selecționate din întreaga lume, precum și online.

Din 2011, de când s-au alăturat casei de modă, Carol Lim şi Humberto Leon și-au pus amprenta asupra colecţiilor acesteia, propunând culori îndrăznețe și imprimeuri expresive, evidenţiate în prezentări de mare impact, şi totodată subliniate de colaborările lor cu artiști și campaniile digitale creative realizate. Influențele și tradițiile globale au fost reîmbinate și contopite cu energia străzii, pentru a fi transpuse în colecții inspiraţionale și accesibile pasionaţilor de modă din întreaga lume. Moda propusă de KENZO exprimă libertate, bucurie și individualitate.

 

„Suntem nerăbdători să împărtășim tuturor universul colecției KENZO x H&M, aşa cum este el, unul creativ, amuzant și în pas cu tendinţele actuale”, a declarat Ann- Sofie Johansson, Consultant de Creație la H&M.

„Prin această nouă colaborare cu H&M, vrem să depășim limitele și să împărtășim spiritul energic al casei KENZO iubitorilor de modă din întreaga lume”, au declarat Carol Lim şi Humberto Leon, Directori de Creație la KENZO.

Comments are closed.