Obsesia toamnei: nestematele

In sezonul toamna – iarna 2012 / 13 designerii au fost fascinati de comoara lui Aladin, folosindu-se de pietre stralucitoare pentru a-si imbogatii colectiile. Miuccia Prada a dat tonul acestei tendinte aducand in prim plan suite intregi de elemente aplicate la Prada – prin incrustatii masive ce dau un plus de feminitate formelor rigide si la Miu Miu – prin rochiile realizate aproape exclusiv din bijuterii supradimensionate de tip oglinda.

Prada

Miu Miu

Miu Miu

La Louis Vuitton, Marc Jacobs a ornat mantourile si fustele, desprinse parca din serialul cult al momentului Downtown Abbey,  cu elemente futuriste, stralucitoare.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Alber Elbaz s-a alaturat si el acestui trend, creand pentru Lanvin rochii cu incrustatii de cristale colorate, pietrele transformand piesele de zi cu zi din profane in sublime.

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Valentino

Givenchy

Givenchy

Christian Dior

Christian Dior

Christian Dior

Puloverele, pantofii sau gentile (Marc Jacobs, Louis Vuitton, Dior, Valentino, Givenchy) prind parca o noua viata. Cateva bijuterii prinse parca neglijent de gulerul unei bluze vor adauga instantaneu un plus de senzualitate tinutei, dar daca esti pregatita pentru o investitie, alege un mantou impodobit – vei atrage cu siguranta toate privirile.

Valentino

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Givenchy

Christian Dior

Comments are closed.