Prima colectie Cindy Crawford, in exlusivitate pentru C&A

Facand parte din prima generatie de supermodele ale lumii, Cindy Crawford este astazi nu doar supermodel, ci și o femeie de afaceri de succes și mamă a doi copii. Exclusiv pentru C&A, Cindy a creat prima ei colecție de modă Cindy Crawford Collection @ C&A explorand astfel  noi frontiere.

Cindy Crawford a devenit un simbol, atunci când modelele au devenit ele însele staruri. Astfel ea reprezintă aspirația unei întregi generații, pe care o identificăm drept grupul nostru țintă: chic, modern și fără vârstă. În același timp, ea a rămas, așa cum ea însăși se descrie, nu numai fata din fața reflectoarelor, dar și femeie de afaceri și mamă, declară Thorsten Rolfes, director Departament de Comunicare al C&A Europa.

Colectia Cindy Crawford Collection @ C&A va fi disponibila din aceasta toamna în toată Europa și în cele peste 1.500 filiale și 8 magazine online iar in România din 30 august 2012 va fi prezentă în cele 21 de magazine din întreaga țară.

Scopul meu este de a crea o colecție confortabila, care să poată fi purtată în viața de zi cu zi, a dezvăluit Cindy. Mereu am visat să am propria mea linie de modă și mă bucur tare mult să iau parte la acest proiect alături de C&A. 

Descopera colectia Cindy Crawford pentru C&A in magazinul C&A aflat in Palas Mall.

 

Comments are closed.