Rochii de OSCAR

Ieri seara s-a decernat mult asteptatele premii Oscar. De la castigartorii serii, la actritele cu cele mai spectaculoase tinute, totul a confirmat ca ziua decernarii Oscar-urilor este una de poveste. 

Pe scurt, premiile s-au impartit intre Argo, fimul lui Ben Affleck – cel mai bun film, Life of Pi, de Ang Lee care a primit patru trofee, Daniel Day Lewis – cel mai bun rol principal masculin, Jennifer Lawrence – cea mai bună actriţă în rol principal.

Jennifer Lawrence in

De asemenea, musicalul Les Miserables, nominalizat tot la opt categorii de premii, a primit trei trofee Oscar, inclusiv pentru cea mai bună actriţă în rol secundar – Anne Hathaway.

Anne Hathaway

Fără a constitui o surpriză, lungmetrajul austriac Amour, de Michael Haneke, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Anul 2013 este un an bogat în culori, iar acest lucru s-a văzut şi pe covorul roşu al premiilor Oscar. Desi spectaculoase rochii albe si negre au populat covorul rosu, multe dintre vedete au ales tinute in culori metalice, pastel sau puternic saturate ca rosu, albastru, galben, mov sau roz.

Charlize Theron in Dior Haute Couture

Zoe Saldana

Sandra Bullock

Adele

Amanda Seyfried in Alexander McQueen

Amy Adams in Oscar de la Renta

Salma Hayek

Renee Zellweger

Reese Witherspoon in Louis Vuitton

Anne Hathaway in Prada

Chatherine Zeta Jones in Zuhair Murad

Halle Berry

Olivia Munn in Marchesa

Nicole Kidman

Helen Hunt

Jane Fonda in Versace

Jennifer Aniston

Naomi Watts in Armani Prive

Kristen Stewart

Jessica Chastain

Jennifer Garner

Kelly Osbourne

Kelly Rowland

Kerry Washington

 

Comments are closed.