Simbolism și stil în noua colecție de talismane Pandora

PANDORA ESSENCE COLLECTION este o colecţie dedicată exprimării sinelui, personalizării şi recunoaşterii valorilor pozitive importante pentru tine şi cei dragi ţie. Pentru primăvara 2016, PANDORA se inspiră din tendinţele către introspecţie şi conexiune, reinterpretând valori existente prin noi talismane simbolizândCompasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie.

 De asemenea, PANDORA prezintă încă două noi bijuterii ESSENCE – o brăţară fixă bangle şi un colier mărgelat, ambele din argint 925 – pe care să purtaţi preţioasele talismane semnificative.
Pornind de la trendurile de pe podiumurile de modă internaţionale, există un nou punct central – acela de a nu mai fi doar parte din mulţume, ci mai degrabă o voce într-o comunitate care împărtăşeşte aceleaşi valori. Iar pe măsură ce vieţile noastre devin din ce în ce mai solicitante, încercăm să ne reconectăm: cu noi înşine, cu cei din jur şi cu natura. Aceste dorinţe prind viaţă în noile talismane cu valori din PANDORA ESSENCE COLECTIONCompasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie. Inspirate din natură, culorile liniştitoare şi modelele simbolice ale noii colecţii de talismane oferă calm interior şi echilibru într-o lume în continuă şi rapidă mişcare.
Descopera universul Pandora în magazinul branduluyi din Palas Mall.

Comments are closed.