Stil de toamna: cum porti denimul?

Denimul este dragostea eterna a oricarui pasionat de moda si nu numai. Fie ca e vorba despre o jacheta denim de care pur si simplu nu te poti desparti de ani buni, o fusta creion sau o pereche de jeans care iti vine perfect, iubesti denimul pentru versatilitate si independenta lui fata de tendintele sezoanelor.

Chalayan toamna – iarna 2013

Paul & Joe toamna – iarna 2013

Diesel toamna – iarna 2013

In toamna asta adopta cu incredere total look-ul denim insa adauga-i accente neasteptate: detalii etnice sau feminine, accesorii cu tinte sau contraste elegante. Evita asocierile “clasice” de denim cu dantela sau franjuri si mizeaza pe nota de originalitate a tinutei. Indrazneste si poarta denimul puternic ornamentat cu tinte, strasuri sau margele ton sur ton a la Diesel toamna – iarna 2013.

Diesel toamna – iarna 2013

Diesel toamna – iarna 2013

Pentru birou incearca mici accente denim: o jacheta sau o camasa purtata cu o fusta creion si un colier supradimensionat bogat; o fusta creion sau in bias asociata unei camasi masculine sau piese din stofa cu accente denim pe maneci sau guler. Botinele sau ghetele cu toc sunt obligatorii pentru a da un plus de personalitate tinutei tale de birou.

Comey toamna – iarna 2013

Chloe toamna – iarna 2013

Toni Weiland toamna – iarna 2013

Toni Weiland toamna – iarna 2013

Comey toamna – iarna 2013

Toni Weiland toamna – iarna 2013

Comments are closed.