Stil masculin: accente aristocrate in garderoba de primavara

Redefinește-ti stilul abordând, în această primăvară, un look aristocrat cu piese clasice din materiale prețioase și sofisticate cu design impecabil.


Te va surprinde noua colecție limitată Massimo Dutti Equestrian ale cărei hituri sunt bomber jacket-ul din piele de căprioară cu croială dreaptă cu tiv mulat pe talie, închidere cu fermoar, glugă detaşabilă, buzunare tip marsupiu şi partea interioară imprimată cu motiv floral și pantalonii tip bermude din piele de capră.

Naturaleţea şi stilul găsesc echilibrul perfect în cămășile cu aspect ușor estival din țesături naturale de in 100% sau bumbac 100%.

 

Pariază pe tonurile primăvăratice în ţinutele tale din acest sezon. Pantaloni cu cinci buzunare, cu broderie etnică în partea interioară a beteliei, confecţionaţi dintr-o ţesătură uşor elastică din amestec de in şi bumbac cu roială slim, închidere cu nasture şi fermoar ascuns sunt o alegere inspirată pentru ținutele tale de weekend. Poți alege și o pereche de chinos în aceleași tonuri naturale.

Pantaloni în stil jogging vopsiţi, confecţionaţi dintr-un amestec de in şi bumbac. Croială slim, închidere cu nasture şi fermoar ascuns, cordon şi găici pentru curea. Două buzunare laterale, unul cu laist, unul cu capac aplicat în partea posterioară şi manşete elastice.

Poartă-i cu un sacou cu model structurat, confecţionat din bumbac extrafin 100%, croială uşor cambrată, închidere la doi nasturi, rever crestat, trei buzunare aplicate şi unul pentru monede, dos de guler şi coate din piele de căprioară, manşete cu patru nasturi, şliţ dublu la spate. Distincţia călăreţilor autentici se materializează în acest sacou cu detalii exclusive, contrastante, din piele. 

Sau asortează-i unui sacou cu model clasic, în care primează calitatea ţesăturii şi gustul pentru detalii. Alege un sacou din ţesătură în zigzag, 100% in, cu detalii ornamentale din piele la guler şi coate, croială uşor cambrată, guler clasic, închidere cu fermoar bidirecţional şi garnitură cu nasturi.

Întregește-ți garderoba de primăvară cu o parka cu detalii ornamentale din piele, confecţionată dintr-o ţesătură tehnică lejeră, croială uşor cambrată, cu găici de reglare la spate, guler clasic cu gaică şi dos tighelit, închidere la un rând de nasturi, două buzunare duble cu capac şi unul aplicat la nivelul pieptului, șliţ dublu la spate, orificii de aerisire sub mâneci, manşete reglabile, semicăptuşeală şi un buzunar interior. Rezultatul îmbinării perfecte dintre un stil contemporan şi eleganţa pieselor clasice.

 

Descoperă întreaga colecție Massimo Dutti Equestrian în magazinul brandului din Palas Mall.

Comments are closed.