TEZYO – o noua destinatie de shopping pentru iubitoarele de pantofi

Descoperă o nouă destinație de shopping în Palas Mall – TEZYO, un concept de magazin nou, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si genti; în magazinele TEZYO  puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu,  Stonefly, Ugg, Zen, Tarty, The Flexx,  JORGE BISCHOFF, Bugatti, Coxx, Epica, Imac, Le Coq Sportif, Melania, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Le Pepe, Mou, Image, Santini, New Balance,  Diesel, Karisma, Nike. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

Pe 19 octombrie TEZYO te-a răsfățat cu uneveniment special, ”Shoes on Stage”, în Palas Mall, împreună cu Dana Rogoz și Alin Gălățescu, pentru publicul iubitor de fashion din Iași. În cadrul evenimentului, invitații au putut admira outfit-uri în tendințe, puse în evidență de pantofii cu atitudine de la TEZYO, pe catwalk.

“Cred cu tărie în ideea că atitudinea este importantă și te ajută să duci la bun sfârșit fiecare proiect. O ținută ireproșabilă, completată de pantofii potriviți, este esențială pentru a avea succes și susțin ideea lansată de TEZYO, de a aduce în atenția publicului importanța motivației și atitudinii, pentru a obține rezultatele dorite„ a declarat Dana Rogoz.

De asemenea, Alin Gălățescu a declarat:  “Show-ul “Shoes on stage” by TEZYO și-a propus să prezinte ultimele trenduri pentru sezonul toamnă/iarnă 2016-2017, iar pantofii au fost vedetele în acțiune ce au completat ținutele de pe catwalk. ”Pantofii cu atitudine” TEZYO  i-au inspirat pe cei prezenți să aibă atitudinea potrivită, cu care să iasă în evidență și în noul sezon. TEZYO este un concept nou care mi-a captat atenția, în primul rând datorită multitudinii de branduri care-l compun, recunoscute internațional, stilurilor regăsite aici și versatilității acestora – perfect adaptate fiecărui sezon și noilor tendințe. Azi ai personalitate, atitudine și stil doar cu pantofii și accesoriile potrivite.”

 

Comments are closed.