Un fotograf roman cauta frumusetea in jurul lumii

De proiectul Beauty Around the World (BAW) am aflat prin luna iulie chiar de la initiatoarea lui, Mihaela Noroc, care, cu cateva zile inainte de plecarea in periplul ei in jurul lumii in cautarea frumusetii inca mai semna contracte de sponsorizare si parteneriate.

Desi i-am urmarit in toata aceastra perioada fotografiile BAW pe care le posteaza cu regularitate fie pe pagina de facebook MihaelaNorocPhoto, prin intermediul lui Alin Galatescu sau in paginile revistei The ONE, primele cadre ale BAW fiind realizate impreuna cu Alin Galatescu  in luna august in Chisinau si Odessa, ca o pregatire a anului pe care Mihaela il dedica frumusetii, fotografiile din Iran sunt cele care m-au impresionat profund. Tocmai pentru ca in aceste colturi de lume ideea de frumusete a femeii este ingradita radical de canoane, cele doua “editoriale” pe care Mihaela a reusit sa le “smulga” sistemului sunt de o frumusete ireala, rupta parca din povestile Scheherazadei.

Melina, Iran

Melina, Iran

Ramina, Iran

Ramina, Iran

Pana in Iran, Mihaela a imortalizat frumusetea din Lituania, Polonia, Suedia, Letonia, Georgia, Estonia, Ucraina, Finlanda, Rusia, Moldova.

Agne, Lituania

Angela, Polonia

Anna, Spania (fotografiata in Cracovia)

Cassandra, Suedia

Evija, Letonia

Janet, Georgia

Kelli, Estonia

Nadia, Ucraina

Tea, Finlanda

Ustyna, Ucraina

Veronika, Rusia

Nadia, Moldova

Comments are closed.