Vedete pentru salvarea ursilor panda

Destinul ursilor panda este din ce in fragil, necesitatea campaniilor de constientizare a riscului de extinctie al speciei fiind mai mult decat evidenta.

Un proiect al cunoscutului artist Lawrence Argent, ce imbina arta si designul spera sa aduca in prim plan soarta nefericita a simpaticelor mamifere. In acest scop, sculptorul a creat o statuie de 40 cm, infatisand un ursulet panda, statuie ce a fost daruita unora dintre cei mai cool 20 de trendsetteri din lume pentru a o personaliza.

Pharrell a dat o nota casual ursuletului, “imbracandu-l” in jeans si o camasa cu buline; rapper-ul Pusha T a ales sa il poleiasca cu auriu; creative directorul Diesel, Nicola Formichetti a optat pentru un design in alb si negru, inspirat din lucrarile artistului Keith Haring’s work. Paul Smith, Yohji Yamamoto, Alber Elbaz / Lanvin si Sarah Andelman – si-au adus si ei contributiile in proiect.


Sculpturile fac parte din expozitia ‘HE-ART For Panda’ urmand sa fie scoase la licitatie, fondurile astfel obtinute vor fi donate fundatiei China Conservation and Research Center.

Comments are closed.