Winter Selections by Palas Mall: accente militare

Look-ul urban army, cu printuri camuflaj & nuante de kaki, e un comeback in sezonul rece al lui 2012 dupa cateva sezoane, avand in vedere ca s-a mai purtat acum 3 sezoane. In 2012 trendul military e mai classy, numai bun de asociat tinutelor elegante sau smart casual.

Trendul a fost ales de noi ca fiind unul dintre cele mai importante si reprezentative ale sezonului in consecinta i-am dedicat o categorie speciala in primul numar al catalogului Winter Selections by Palas Mall.

Cum se poarta? 

1.Cu negru: bineinteles. Negrul potenteaza accentele army si in plus, este una din culorile must wear ale sezonului.

2.Cu accente girly. Poara o fusta de dantela cu o parka sau o fusta pe bias cu o jacheta de fas cu detalii militare.

3. Rock / punk- chic: cea mai “la indemana” combinatie, melanjul perfect intre stilul biker si cel military – cu tinte, piele, brocart, blugi, bocanci etc. Lasa-ti imaginatia sa zboare si mai ales indrazneste sa asociezi elemente neasteptate tinutei (de exemplu manusi din dantela asa cum ales noi).

4. Cu leopard print: cele doua tendinte sunt la moda, si merg perfect impreuna, dar cu multa atentie! Nu exagera cu fiecare! Incearca o jacketa sau o pereche de pantaloni military  si un clutch sau o pereche de manusi cu leopard print.

Military este prin excelenta un trend masculin insa in acest sezon nu trebuie purtat in latura lui agresiva, dimpotriva, el seamana mai mult perioadei ofiterilor de parada, a mandriei de a fi soldat, specifica perioadelor de pace si inflorire.

Alege sa “indulcesti: o jacheta military cu o camasa cu print pasley si un pulover cu drapaj sau cu guler foarte inalt.

Daca ai un stil mai conformist alege o jacheta de stofa cu croi military fara nasturi metalici insa si poart-o cu o pereche de pantaloni denim, casual si manusi biker pentru un accent usor rock.

Toate detaliile tinutelor le gasesti in catalogul Winter Selections by Palas Mall.

 

Comments are closed.