Winter Selections by Palas Mall: printuri digitale

Printurile digitale s-au instalat atat de bine in moda incat nu mai exista sezon in care desginerii sa nu il abordeze. Sunt permisive, originale si mai ales foarte variate.

Printul este intr-adevar o alegere curajoasa dar nu trebuie sa iti fie teama sa porti printuri ci sa vezi in ele cea mai la indemana metoda de a-ti reimprospata garderoba.
In primul numar al catalogului Winter Selections by Palas Mall am dedicat o categorie speciala imprimeurilor digitale.

Cum sa le porti?

1. Cu printuri! daca esti suficient de indrazneata si creativa incearca sa asociezi printuri diferite ca model insa asemanatoare cromatic. Indulceste intreaga tinuta prin jachete uni si accesorii lady like (palarii, clutch-uri elegante si bijuterii statement).

2. Ca accent intr-o tinuta casual. O pereche de pantaloni cu print pasley iti vor anima o tinuta cuminte cu jacheta de stofa si camasa masculina. Adauga o palarie si manusi de dantela pentru un plus de personalitate.

3. Cu negru. FIe ca alegi o pereche de pantaloni cu snake print, o camasa cu city print sau o rochie alba cu aplicatie de prin digital floral, negrul va innobila astfel piesa de imbracaminte centrala a tinutei tale. Accesorizeaza-te cu lanturi suprapuse, coliere de perle sau manusi din datela.

Toate detaliile tinutelor le gasesti in catalogul Winter Selections by Palas Mall.

2 thoughts on “Winter Selections by Palas Mall: printuri digitale