5 piese obligatorii in tinuta de birou

La birou, feminitatea trebuie să se întrepătrundă cu seriozitatea şi profesionalismul. Iată câteva recomandări: renunţă la fuste scurte şi topuri prea decoltate, alege fuste-creion, cămăşi cu volane, imprimeuri florale sau grafice. Dacă eşti la o vârstă la care poţi să visezi, nu trebuie să te fereşti de culori aprinse, de tocuri înalte, de bijuterii cu personalitate. În acelaşi timp, poţi să optezi şi pentru nuanţe mai închise, fără teama că te vor îmbătrâni. Cu o ţinută simplă, un pantalon sau o fustă combinată cu un taior şi o cămaşă albă nu poţi să greşeşti sau să nu fii îmbrăcată corect. Nu trebuie însă să uiţi să o accesorizezi astfel încât ţinuta ta să capete o notă personală.

1. Fusta neagră (creion, în A, bias sau cloş).
Fusta neagra, simplă şi elegantă nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. O poţi purta cu sacouri, cămăşi sau bluze feminine sau pulover fin şi o pereche de pantofi stiletto.

2. Pantalonii masculini.
Indiferent de culoare, pantalonii masculini, largi, se potrivesc oricărui tip de siluetă şi transformă orice ţinută într-una stilată şi sofisticată. Poartă-i cu pantofi cu toc, cămăşi colorate şi sacouri cambrate.

3. Cămaşa albă.
Este alegerea perfectă pentru o ţinută clasică de birou. Fie că optezi pentru cămaşa cu o croială masculină, uşor formală sau pentru un model cu dantelă sau volane, cămaşa albă este o piesă esenţială în construirea look-ului office.

4. Pantofii stiletto negri sau nude.
Pantofii stiletto, negri sau nude, sunt cei mai versatili pentru ţinutele de birou. Îi poţi asorta la aproape orice: de la fuste creion, cloş, în A până la pantaloni largi, masculine, ţigaretă sau rochii. Secretul perechii perfecte este comfortul: alege-i pe cei cu toc de maxim 10 cm şi bot uşor ascuţit.

5. Geanta elegantă.
Alege o geantă suficient de încăpătoare, din piele neagră sau maro. Optează pentru un model clasic, uşor de asortat garderobei specificie de birou.

Comments are closed.