5 rezoluții stilistice pentru 2017

Anul Nou este momentul în care ne creionăm, cel puțin mental, anul care începe. Facem rezoluții, planificăm și ne motivăm. Nu îți voi vorbi aici de mantre de genul ”mă voi trezi în fiecare zi la 6 am” sau ”renunț la dulciuri”, ci mai degrabă de câteva mici schimbări pe care le poți aduce garderobei tale dar care își vor ridica moralul.

Îndrăznește mai mult. Adoptă în ținutele tale piese care te vor scoate din umbră: un pulover pe gât, cu paiete, purtat la birou pe sub un sacou? Perfect! O pereche de pantofi glitter sau cei mai lungi cercei candelabru nu erau pentru tine până acum?! Dar de ce nu ar fi de acum încolo? Moda este doar un mode a îți exprima personalitatea, așa că ia-o ca pe o joacă și amuză-te creând personajele poveștii tale de zi cu zi.

2025743-1482239167-640x0c

Ai grijă de piesele din garderoba ta!

Pe lândă o ”detoxifiere” a șifonierului trebuie să înveți să ai mai multă grijă de garderoba ta. Micile imperfecțiuni îți pot ruina imaginea la birou sau în grupul tău de prieteni. Respectă indicațiile de ingrijire de pe etichetele hainelor, depoziteaza-ți corect gențile și pălăriile pentru a evita deformarea, curăță și îngrijește în mod regulat încălțămintea pentru a-i prelungi viața și a-i păstra, pentru timp îndelungat, aspectul.

Cumpără piesele care îți plac cu adevărat, indiferent de tendințe!

Daca ai deja o serie de piese care știi că îți flatează silueta și care te simți de milioane, investește, fără mustrări în continuare. Ține cont de mediul în care îți duci zilnic existența și alege, în consecință, obiecte vestimentare care să îți completeze și complimenteze garderoba existentă.

2025775-1482244761-640x0c

Nu îți fie teamă de culori!

Sigur, este mult mai comod și mai safe  să rămâi în confortabilul areal al tonurilor de bleu, negru, gri, alb, bej sau bleumarin. Însă un strop de culoare nu strică nimănui. Începe cu pași mici și până stăpânești misterul asortării culorilor încearcă o rochie sau un palton într-o culoare saturată.

2025823-1482249603-640x0c

Rămâi fidelă identității tale stilistice. 

Uită de tendințe și evită să te îmbraci precum zecile de bloggeri fashion pe care îi urmărești pe Instagram sau, să redai întocmai, outifturile manechinelor din vitrinele magazinelor mass market. Alege din noile colecții doar piesele care răspund personalității tale și care sunt în consens de garderoba deja creionată. Crează-ți propriul stil și updatează-l doar cu acele itemuri care pot pune în valoare.

2027449-1482424663-640x0c

 

 

Comments are closed.