Ce spui de un makeup bio?

Primăvara anului trecut a fost revoluționară pentru H&M, brandul aducand o serie de schimbări esențiale în liniile sale de beauty, din dorinta de a intampina cerintele actuale de frumusete. In acest sezon H&M va lansa o noua colectie de produse de beauty incuzand, pe langa gama de makeup si produse de ingrijire a pielii și părului, și toate sunt … atenție … eco-friendly.

H&M deja are o traditie in aceasta directie cu liniile sale speciale de imbracaminte H&M Conscious. Acum, noua colecție de beauty vine sa completeze linia de imbracaminte eco-friendly, incuzand 30 de produse de infrumusetare si ingrijire.

Designerul conceptului de beauty H&M, Sara Wallander, ne-a oferit o perspectivă mai clara asupra colectiei H&M beauty: Noi oferim deja produse eco-friendly cu colecțiile noastre de modă, deci este firesc să avem aceeași ofertă în colecția noastră de frumusețe. Cu gama Conscious am dus această filozofie și mai departe. Suntem foarte mândri de a fi acum în masura de a oferi frumusețe organică pentru clienții noștri..

Comments are closed.