Flori și sentimente încapsulate în bijuterii

În acest sezon, bijuteriile PANDORA strălucesc! Frumoasele legături de familie se unesc cu flori delicate și noduri simbolice ale prețioaselor amintiri ale iubirii, destinate să fie prețuite pentru totdeauna.

Copacul familiei. Inspirați de anii ’70 în ceea ce privește colierele lungi, designerii au creat strălucitorul colier Copac al Familei, iar  Florile de Nu-Ma-Uita din argint împodobite cu zirconiu cubic incolor formează ramurile delicate ale acestei piese și oferă un aer boem bijuteriei finisate manual

Nostalgie floralăInelul flori luminoase și cerceii aduc aminte de trendul de a stiliza imprimeurile florale ce au un vibe vintage. Modelat cu delicatețe, sideful reprezintă mama și copilul, iar anemonele, dragostea și protecția.  Combinând estetica și curbele vintage a rezultat inelul flori luminoase. Silueta anemonei este creată din sidef șlefuit cu măiestire, iar în centru se află o piatră din zirconiu cubic incolor.

Învăluită în perle. O favorită a modei și mereu un simbol al stilului, perla este încorporată într-un mod special pe talismanul Frunze Luminoase, printre frunzele strălucitoare din argint. Aspectul feminin este completat de radiantele perle din seria de cercei Eleganță Luminoasă.

Inimi luminoase. Făcând trimitere la mamă și copil, precum și la tendința formelor de inimă suavă, o inimă de argint delicată, încrustată cu sidef strălucitor, se unește cu o mică inimă de aur de 14K în această uimitoare serie de bijuterii Inimi Luminoase.

Descoperă universul Pandora în magazinul brandului din Palas Mall.

Comments are closed.