Hilfiger Denim lansează Spring 2017 Tommy Jeans ‘90s Collection

Tommy Hilfiger anuntă lansarea colectiei de primăvară 2017 Tommy Jeans din cadrul Hilfiger Denim. Tommy Jeans marcheaza iconic anii ’90, cu logo-ul brand-ului folosit cu îndrăzneală în toate piesele pentru bărbati si femei. Colectia este disponibilă in magazinele Tommy Hilfiger selectate la nivel mondial, începând cu luna mai 2017.

TJ_UNI_01_SS17_s

Campania Tommy Jeans prezintă modele si influenceri din social media, precum Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie. Smith a apărut anterior în campaniile Tommy Jeans din primăvara anului 2016 si în toamna lui 2016, alături de modelul Hailey Baldwin. Gigi, fratele lui Bella, Anwar Hadid, si fiica lui Lionel Richie, Sofia, aduc o nouă perspectivă asupra campaniei, care a fost realizata în Los Angeles de către influencerul din Instagram, Bryant Eslava.

“Capsula Tommy Jeans se referă la mixarea patrimoniului nostru din anii ’90 si a stilurilor iconice din arhivele noastre cu influentele culturale pop de astăzi”, a declarat Tommy Hilfiger. “Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie reprezintă spiritul tineresc, răzvrătit si aduc o noua perspectiva la clasicul denim oferit în colectie. Privind înapoi în această epocă, îmi aminteste de unele intamplari incredibile – de la primele noastre colaborări cu muzicieni si celebrităti la pasiunea noastră continuă de a sărbători cultura pop.”

TJ_WSW_02_SS17_s

Colectia de primăvară 2017 Tommy Jeans se joacă cu pasteluri spălate în nuante de rosu, alb si albastru, si cuprinde modele de inspiratie culturală stradală, cu logo-uri pe talie si influente atletice, care dau vibe-ul unui peisaj urban.

Colectia pentru femei cuprinde tricouri si bluze jachete, jachete de denim pastelate si pantaloni scurti de jeans, în timp ce piesele pentru bărbati prezintă elemente esentiale de denim Americana, inclusiv jeans, pantaloni scurti si jachete.

TJ_MSW_03_SS17_s TJ_WSW_01_SS17_s TJ_WSW_03_SS17_s

Comments are closed.