H&M aduce iarăși în România colecția Conscious Exclusive

H&M aduce in Romania colectia capsula Conscious Exclusive 2017, realizata din materiale sustenabile!

HM-Conscious-Collection-2017

 

Colectia H&M Conscious Exclusive 2017, ce se va lansa pe 20 aprilie, abordeaza tema feminitatii, frumusetii si senzualitatii. Asa stim, piesele din colectiile Conscious sunt realizate din materiale sustenabile, dar ceea ce este nou la aceasta ultima colectie este introducerea unui nou material, realizat integral din materiale plastice reciclate din deseuri de coasta – BIONIC.

Conscious-Exclusive-3

Piesa de rezistenta din colectia Conscious Exclusive 2017 este o rochie realizata chiar din acest material, pentru ca este pentru prima oara cand acest tip de tesatura a fost utilizat in crearea unei tinute diafane. Rochia este realizata dintr-un material obtinut prin procesarea a 89 de sticle de plastic!

Fiecare articol vestimentar din colectie este realizat pana in ultimul detaliu din materiale sustenabile! H&M celebreaza primavara intr-un mod care nu dauneaza mediului inconjurator!
Starul campaniei de promovare a colectiei Conscious Exclusive 2017 este supermodelul Natalia Vodianova, cunoscuta pentru proiectele sale de responsabilitate sociala.

Conscious-Exclusive-2

Descopera, din 20 aprilie, piesele din colectia Conscious Exclusive 2017 si alege-ti preferata!

HM-Conscious-Collection-2017 (1) HM-Conscious-Collection-2017 (2) HM-Conscious-Collection-2017 (3) HM-Conscious-Collection-2017 (4)

Comments are closed.