Nu lăsa moda să se irosească. Look Good, Do Good.

Îți place să arăți bine. Să fii la modă și să porți doar outfituri desprinse parcă de pe podiumurile de modă. Dar ce faci cu toate acele haine pe care nu le mai folosești?! Care sunt atât de demodate încât zâmbești numai la gândul că le-ai cumpărat? Le arunci? Dar moda este prea prețioasă să ajungă la groapa de gunoi… Și Pământul prea sufocat de atâtea deșeuri și reziduuri… Și în plus, știai că industria textilă este al doilea cel mai mare poluant al lumii?

cq5dam.web.976.603

Schimbă ceva și începe cu tine. În 2013 H&M a dat startul unuia din cele mai ample programe de reciclare a produselor textile, car, s-a tradus de-a lungul timpului în peste 32000 de tone de haine reciclate – echivalentul a 100 milioane de tricouri.

 

Poate acum vei privi moda cu alți ochi și dintr-o altă perspectivă. Și stiu că niciun pasionat al modei nu aruncă hainele la gunoi, ci îți doresc să le dea o nouă viață și un nou scop. De aceea orice produs textil – de îmbrăcăminte sau decorațiuni interioare – pe care nu îl mai iubești sau de care nu mai ai nevoie poate fi lăsat în magazinul H&M cel mai apropiat de tine pentru a-i fi oferit un nou scop: repurtare (prin charity shops sau magazine second hand hainele își găsesc noi proprietari), refolosire (produsele sunt transformate în noi produse) sau reciclare (produsele sunt transformate în fibre textile și folosite în crearea de noi țesături).

Mai multe detalii poți cere în magazinul tău H&M din Palas Mall.

Comments are closed.