Olivia Palermo si Johannes Huebl, guest editori pentru Tommy Hilfiger!

Cuplul fashion-power Olivia Palermo si Johannes Huebl vor prezenta piesele lor must-have din colectia “Tommy Hilfiger” vara 2015 in magazinele “Tommy Hilfiger”.

Cuplul proaspat casatorit va intra in rolul de guest editor pentru Tommy Hilfiger Vara 2015, colectia pentru femei si respectiv, barbati. Piesele lor preferate si continutul exclusiv vor fi prezentate in anumite magazine Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, America Latina si Asia.

Palermo si Huebl au selectat piesele must-have Tommy Hilfiger pentru sezon – de la stiluri de vara sofisticate la tinute de plaja. Ca guest editori, au completat look-urile lor preferate cu sfaturi de stil si imagini exclusive behind-the-scene din sedinta foto din New York City. Programul s-a lansat pe 5 mai 2015 si va dezvalui stilul ales de acestia, in magazinele Tommy Hilfiger selectionate, lunar, pana in iulie 2015.

„Eu si Johannes suntem incantati si onorati sa lucram cu Tommy, unul dintre cei mai emblematici designeri americani”, a declarat Olivia Palermo. „Am iubit intotdeauna stilul caracteristic Tommy Hilfiger – el stie cum sa mixeze clasicul cu modernul intr-un mod cool preppy.”

Descopera noua colectie Tommy Hilfiger in magazinul brandului din Palas Mall.

Comments are closed.