Sa inceapa aventurile verii cu noua colectie ECCO Sport!

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.

“Gratie expertizei noastre in ceea ce priveste tehnologia de injectare directa, noile functii ale incaltamintei ECCO sunt de cel mai inalt nivel si fac ca aceasta sa devina incaltamintea pe care oamenii isi doresc sa o poarte o vara intreaga”, declara Andrzej “Bartie” Bikowski, Lead Designer ECCO.

Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii. Sunt extrem de flexibili si de usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren. Cand ii incalti, iti permit sa descoperi noi aventuri – drumetii in plin soare sau prin ploaie abundenta, expeditii pe orice fel de teren, mici escapade dupa o zi de munca.

In plus,  ECCO lanseaza a doua generatie de pantofi Biom, creati cu ajutorul tehnologiei “fara cusaturi” si din materiale textile, ceea ce  asigura maximum de stabilitate si ventilatie.

Comments are closed.