Stil masculin: am găsit soluția ideală pentru ținuta de business

Pentru bărbații care sunt în căutarea unui costum pentru birou, Louis Purple a creat o linie distinctă, Louis Purple Business denumită Contemporary Line – soluția ideală pentru garderoba business. Costumele Contemporary Line au nasturi functionali, buzunare pentru telefon și căptușeală dublă.

Un costum extrem de bine făcut, din două piese  sau – pentru cei care vor să exploreze mai mult – din trei piese, este baza look-ului tău din fiecare zi. Alege întotdeauna un costum din cel mai bun material pe care ți-l poți permite: stofele din lână sau amestecurile cu lână se poartă bine și arată impecabil mult mai mult timp – dacă sunt îngrijite corespunzător.

Ținând cont de acestea, încearcă să cureți costumul la fiecare trei luni – mai des îi va reduce durata de viață, chimicalele atacându-i țesătura și cusăturile. Alege un costum slim-fit sau tailored-fit pentru o siluetă contemporană. Asigură-te că ai câteva costume pe care să le porți prin rotație, pentru a le proteja și pentru a te bucura de ele pentru mai mult timp.

Pentru consultanță specializată intră în magazinul Louis Purple din Palas Mall.

 

 

Comments are closed.