Stilul relaxat de vacanță pe insulă capătă accente proaspete în campania Tommy Hilfiger

Inspirată de o vacanță exotică prin insule precum St. Vincent și The Grenadines, campania Tommy Hilfiger pentru sezonul de primăvară 2016, Wish You Were Here, sărbătorește stilul de viață relaxat caraibian printr-o abordare nouă și eclectică, specifică brandului. Amplasat într-un decor de ape turquoise și plaje cu nisip alb, stilul unic al colecției combină experiența relaxantă și liniștită din insule, cu o reinterpretare sofisticată; este un stil iconic de vacanță la cel mai înalt nivel.

Roșu marinăresc, alb și albastru alături de imprimeuri florale specifice zonei, creează piese sofisticate cu o purtabilitate ușoară și relaxată. Imaginează-ți tricotaje croșetate și rochii în dungi precum bomboanele. Cămăși brodate din bumbac dungat. Blazere și cardigane cu nasturi, peste tricouri polo cu imprimeuri de flori exotice.

În acest sezon am canalizat inspirația ‘island life’ înspre campania noastră colorată și cool ce poartă accente eclectice. Am îmbinat influențele nautice și tropicale cu paletele de culori decolorate și accente sport; este vorba despre o vacanță relaxată la plajă, cu abordări glamour, a declarat Tommy Hilfiger.

 

Comments are closed.